Ny kogebog 1000 saucer, dips og dressinger

Foto: Turbine Forlaget
Mad og drikke:

En god sauce kan hæve niveauet på enhver ret. Det er som alt bliver bedre, hvis der er sauce, dip eller dressing til.

Hvis du mangler inspiration til at få pustet liv i dine måltider, så er der her 1000 lækre opskrifter at vælge imellem. Du finder velkendte klassikere som bearnaisesaucen og thousandisland-dressingen, men du bliver også præsenteret for nye bekendtskaber såsom safranflødesauce med ingefær, dressing med skimmelost og bacon, for at nævne nogle få. Og der er også opskrifter, der passer til desserten.
Med andre ord: Her findes alt den vejledning og inspiration, du har brug for, når du skal imponere familien og vennerne.

Denne smukt illustrerede kogebog er et vigtigt redskab for alle eventyrlystne kokke – både nybegynderen, der længes efter noget, der er lidt mere spændende end ketchup til pastaen, og den rutinerede kok, der gerne vil hæve niveauet på sine retter.

Om forfatteren:
Nadia Arumugam er lidt af en verdensborger. Hun er født i Malaysia, vokset op i England og bor nu i New York, hvor hun er fast madskribent på Forbes. Udover en master i engelsk litteratur og journalistik har hun også gået på Leith’s School og Food and Wine i London.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk