Frisk sommerdessert med hindbær gør livet lettere i varmen
Sommeren kalder på de friske og lette desserter. ”Let” – måske i mere end én forstand. Hvorfor ikke spare på sukkeret og bruge sødemidler i stedet? Så bliver desserten langt ”lettere”. Men også ”let” at lave, da alle ingredienserne blot skal ha en tur i blenderen. Alle kan være med – også børn af alle aldre, så det er en rigtig god ferieleg også!
Hermesetas har to sødemidler - Drys Let og Flydende - som begge kan bruges med fordel, og som sagt også med Stevia, det nye natursødemiddel. Denne produktlinje hedder SteviaSweet – og både Drys Let og Flydende fås også som SteviaSweet. Man har jo ikke nødvendigvis brug for sukkerets knasen i fx en hindbærshake, som jo alligevel skal pureres i blenderen. Pynt evt. til sidst med en citronmelisse – det gør hindbær desserten ekstra pikant – også rent æstetisk. God appetit til store som små!
Opskriften beregnet til 4 personer
Ingredienser
- 260 g kvark (0% fedt)
- 250 ml (2,5 dl) kærnemælk
- 250 ml (2,5 dl) skummetmælk
- 250 g hindbær (friske / frosne), tørrede / optøede
- 1 spsk. citronsaft
- 8 spsk. Hermesetas Drys-Let eller 2,5 spsk. Hermesetas Flydende, SteviaSweet
Pynt
Evt. 100 g blade fra citronmelisse
Tilberedning
Purér alle ingredienserne i en blender.
Afkøles inden servering.
opskrift
- kJ 5’401
- kcal 1’295
- Kulhydrat/g 85.0 g
- Fedt/g 2.0 g
Find selv flere opskrifter på: www.hermesetas.dk