Ingredienser
Til muffinbageform med papirforme.
Du får ca. 8 stykker
120g smør
120g mørk chokolade
2 stk. piskede æg
½ tsk. rom-aroma
50g Hermesetas SteviaSweet Crystal
60g mel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakaopulver, uden sukker
1 drys salt
kJ | kcal | Kulhydrate g | Fedt g | |
1 stykke | 246 | 1'025 | 11.0 g | 20.0 g |
Tilberedning
Ovnen forvarmes til 180ºC. Smørret og halvdelen af chokoladen smeltes på panden. Den anden halvdel af chokoladen hakkes groft og stilles til siden. Æg, rom-aroma og SteviaSweet Crystal røres op i chokolademassen. Mel, bagepulver, kakaopulver og salt blandes og løftes under massen sammen med chokoladestykkerne. Massen bliver tyktflydende i kort tid. Omrøres videre, indtil massen bliver lind igen.
Papirformene placeres på muffinpladen og massen fordeles ensartet på de 8 forme. Muffinsene bages i 15 minutter ved 180ºC i midtersektionen af bageovnen. Lad muffinsene afkøle en smule på pladen.