Bag Baselkager

Mad og drikke:

Baselkager

BASELKAGER – KALORIELET OPSKRIFT
Måske det ku være spændende her i den kolde tid, som et herligt alternativ til de traditionelle ”købe kager”, at kaste sig over en opskrift med hjemmelavede kager – ”Baselkager”. Hermesetas er klar med en opskrift på ”Baselkager” – en sand himmerigsmundfuld, og tilmed kalorielet. Det nye sødemiddel, Stevia, er integreret i Hermesetas SteviaSweet Drys-Let, Flydende, Stevia Sweet Crystal og tabletter. Spørg blot i den lokale fødevareforretning. God appetit!


BASELKAGER
Til ca. 50 kager

200 g hakkede mandler
50 g usigtet hvedemel
25 g Hermesetas SteviaSweet Drys-Let
20 g kakaopulver
1 knivspids kanel
1 knivspids kryddernelliker
2 store æggehvider
4 tsk. Kirsch
30 g hakkede mandler til at rulle dejen i

TILBEREDNING
Bland mandler, mel, Hermesetas SteviaSweet Drys-Let, kakaopulver og krydderier. Tilsæt æggehvider og Kirsch. Stil dejen køligt i 1 time. Rul herefter dejen ud på laget af de hakkede mandler i en tykkelse af 5mm. Prik kagerne ud i forskellige former. Bages i en 150 grader forvarmet ovn i 5 minutter. Kagerne skal stadig være en anelse bløde, når de tages ud af ovnen.

                  Pr. opskrift            Pr. kage
kJ                     2150                       43
kcal                  500                        10
kulhydrat g     
20.0 g                  0,4 g
fedt g               40 g                     0,8 g

Find selv flere opskrifter på www.hermesetas.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk