Baselkager
BASELKAGER – KALORIELET OPSKRIFT
Måske det ku være spændende her i den kolde tid, som et herligt alternativ til de traditionelle ”købe kager”, at kaste sig over en opskrift med hjemmelavede kager – ”Baselkager”. Hermesetas er klar med en opskrift på ”Baselkager” – en sand himmerigsmundfuld, og tilmed kalorielet. Det nye sødemiddel, Stevia, er integreret i Hermesetas SteviaSweet Drys-Let, Flydende, Stevia Sweet Crystal og tabletter. Spørg blot i den lokale fødevareforretning. God appetit!
BASELKAGER
Til ca. 50 kager
200 g hakkede mandler
50 g usigtet hvedemel
25 g Hermesetas SteviaSweet Drys-Let
20 g kakaopulver
1 knivspids kanel
1 knivspids kryddernelliker
2 store æggehvider
4 tsk. Kirsch
30 g hakkede mandler til at rulle dejen i
TILBEREDNING
Bland mandler, mel, Hermesetas SteviaSweet Drys-Let, kakaopulver og krydderier. Tilsæt æggehvider og Kirsch. Stil dejen køligt i 1 time. Rul herefter dejen ud på laget af de hakkede mandler i en tykkelse af 5mm. Prik kagerne ud i forskellige former. Bages i en 150 grader forvarmet ovn i 5 minutter. Kagerne skal stadig være en anelse bløde, når de tages ud af ovnen.
Pr. opskrift Pr. kage
kJ 2150 43
kcal 500 10
kulhydrat g 20.0 g 0,4 g
fedt g 40 g 0,8 g
Find selv flere opskrifter på www.hermesetas.dk